partaj

det är ALLTID lika roligt att kolla igenom kameran dagen efter en utekväll.

YAY!

Nu drar jag till Amsterdam, men ni far ha en trevlig helg gott folk!

20 år, jesus hår

Igår fyllde den dära Hanna Hå 20 år! Det firades med trevliga människor, presenter och tårtätande. Och lite dokumenterande:

the birthday girl







...vi säger väl grattis igen? =)

Och imorgon drar jag till Amsterdam, på lördag blir det McFly. Det kommer bli kanon, men jag önskar att jag vore frisk. Vi får hoppas helt enkelt!

i'm medicated, how are you?

Har ni någonsin varit med om att så fort en läkare berättar för er att ni är sjuka, ja, då börar ni verkligen känna av det själva?
Mitt öra har varit keiko sen jag kom hem i fredags, och jag kan knappt höra på det, så jag tänkte att jag skulle gå och kolla upp det idag. 6.30 ringde väckarklockan, och kvart i 8 var jag iväg.
Efter att jag berättat vad problemet var frågade doktorn: "Har du varit förkyld på sista tiden?"
Isabell: "Nej. Eller njae... eller, jo, nu när du säger det, lite förkyld har jag nog varit." (slår mig precis när jag säger det att jag hostat som ett as sedan Paddy's night)
Doktorn kollar: "Ja, du har en ordentlig öroninflammation här, konstigt att du inte kommit tidigare."
Isabell: "Jo, men alltså, det har ju varit påsk och... va?"
Doktorn: "Ja, så stick iväg till apoteket nu, det ligger penicillin och väntar på dig där. Det borde hjälpa mot hostan också."

...och så fort han berättar att jag inte är särskilt frisk, börjar jag känna feber, trötthet, ja, ska vi slänga in lite magsjuka och stelkramp också? Utan att överdriva blev jag ännu sämre utav diagnosen, jag har inte ens känt mig dålig innan, bara döv med rethosta. Så nu är jag officiellt sjukt, och medicinerad. Kul. Jag hoppas att det går över till helgen, annars blir jag riktigt ledsen!

defeated

Den vann, jag gav upp. Men skrattar bäst som skrattar sist! Eftersom min kära bruna skinnjacka är sämst och har bestämt sig för att den inte alls vill vara lagad längre, utan hålet har gått upp lite grann igen, har jag idag införskaffat (fått) en ny, svart jacka. Dock känns det som om jag ännu inte riktigt kan släppa taget om den gamla, så den ska in på lagning igen tror jag... när jag känner att jag har råd. Så tack för den nya jackan (och skorna) mamma! =)

Sweeeeeeedenland är soligt och ganska varmt, inte alls fy skam.

"Vaaaaa?!"

Good news, the hotmail fungerar igen!
Inte så good news, jag har totalt lock i mina öron = är döv och hör minimalt.

...jag undrar hur jag ska kunna jobba hela dagen imorgon när jag redan nu har träningsvärk så jag mår dåligt av bara tanken på att röra på mig.

...what the f?!

Apparently har jag ingen mail på min hotmail längre. Eller "yet" som det står på sidan. What the fuck?! Vad är detta? Någon som kan förklara vad som händer här?! Jag blir galen!

joyeuse pâques!

Pysslar-Isabell har varit i farten och gjort påskkort till både Ellie och Rachel, som är högst skeptiska mot hur svenskar firar påsk. Men uppskattade, det blev de allt! Korten alltså.


isabell at the gym

Det har var nastan jag pa gymmet idag... slutet av videon that is:



Pa min promenad till St Lazare pa vag hem stod det dessutom tva damer mitt pa trottoaren och pratade, varav den ena damen hade kryckor. Som hon viftade med hej vilt, och nastan petade ut ogat pa en stackars krake. Som om hon agde hela gatan, bara sa dar.

glass i stora lass

Igårkväll blev det middag med Rach vid St Michel, hittade en trevlig grekisk restaurang med trerätters för €12. Det blev bläckfisk och allt, och det var riktigt gott. ...det mest intressanta var dock efter det, när vi bestämde oss för att liiiite glass nog skulle gå ner ändå, och gick till hennes favoritställe - och det var den gostade glass jag någonsin ätit! Helt okej pris också, för €4 fick man supermycket. Det var ganska komiskt med all "lost in translation" skit som hände när folk skulle beställa. Kunderna pratade engelska, de som jobbade italienska, ingen franska, och ja. Det var ett virrvarr. Men totalt värt det, helt sinnesjukt gott.

...om det inte vore för de tråkiga nyheterna att Rach kommer flytta hem tidigare än planerat så hade kvällen varit tipptopp. Men, det kompenserar vi med att  gå ut och ha kul ikväll! Och nu ska jag gå upp och dricka kaffe, ringa till min kära moder, och hoppas att det inte är allt för mycket moln ute. Det ryktades om att det skulle bli 29 grader idag, men jag är något skeptisk till det.

RSS 2.0