back in the good old days

"...och jag var ganska ung då."
nils, 11 år, om the good old days

the end

jag köpte precis min biljett för resan tillbaka till sverige. complete turmoil of emotions at the moment. visst, jag känner att jag har gjort det jag kom hit för nu, och ja, jag har väl på ett sätt fått nog av frankrike. ja, jag ser fram emot att flytta till england mer än någonting, and i can't wait until september. men jag kommer sakna en hel del saker här. jag gillar mitt liv här, jag gillar familjen jag jobbar hos, jag gillar att bara ha åtta minuters tåg till min moster, jag gillar mina vänner här, och paris är förjävla mysigt alltså. jag trivs riktigt bra att dra in och ta en starbucks närhelst jag känner för det (dock inte mellan 16-20.30 vardagar) eller bara gå runt. jag älskar mitt gym, hur ska jag klara av att motionera utan det? (har dock kollat upp saker och gymmet på universitetet kostar tydligen £40/termin, inte så farligt, frågan är om det är lika bra som det gamla?) jag gillar värmen här, när det inte regnar that is. om nu inte denna värme infinner sig när jag inte kan vara ute och njuta av den... men ja, ska inte klaga på det längre. jag vet inte riktigt hur jag ska kunna överleva utan ursäkten att jag inte förstår vad folk säger och därför slipper undan allt tjafs. det kommer bli jobbigt. jag kommer sakna gå på bio så mycket som jag gör nu. jag har en otroligt slapp rutin egentligen, och tar sovmorgon allt för ofta. det kommer jag inte kunna göra i sverige eller england fruktar jag.

det jag inte kommer sakna är språket franska. turister som tar över staden. att vara tvungen att kindpussa främmande människor både i tid och otid. otrevliga butiksbiträden. (dessa finns även i sverige, men jag lovar, jag kommer vara världens trevligaste på mitt jobb!) att folk går i slow motion. att det luktar urin överallt. att det är strejk hela tiden. jag kommer absolut inte sakna att se folk kasta kotte på metron. eller bilköer. mitt hat mot de två sistnämnda är ungefär lika stort.

men jag ser som sagt var fram till england! om jag kunde flytta idag skulle jag ärligt talat inte tveka. bara så otroligt mycket jag måste fixa innan. och det är tiden i sverige jag fruktar... visst, det är knappt två månader, men iallafall. och jag kommer hinna träffa alla jag saknar nu, det ser jag fram emot! men... ja. jag kommer vara fast i köping. alla som känner mig vet hur jag mår bara jag ens tänker det. oh puke. fördelen är som sagt var att jag kommer kunna hänga med folket, och det är väl det som håller mig uppe at the moment? yesm.

sorry att det blev så... irriterande och nere och ja. osammanhängande. och j klagade idag på att jag bloggar för lite sen jag upptäckte twitter. i guess. sorry för det också.

Bilfard fran helvetet

Oops, jag har visst blivit samst pa det har igen. MEN NU NI! 
Bilfard fran helvetet idag... inte alls roligt. Forst stoppad av polisen for mobilprat, slapp boterna for att jag inte riktigt kan spraket... moha. 
Stannade i rondellen/rodljusen utanfor Poissy's tagstation, blir attackerad av en rabid looking hobo beggar woman som antingen ville ha pengar eller skjuts, vet inte riktigt vad... sag ut som att hon hade fradga runt munnen iallafall, gross. Racker mig efter las knappen och far ett "putain!" skriket mot mig. Inte alls kul. 
Forlat mamma att jag var sa otrevlig over telefon, men ja... fortfarande uppjagad over att allt gar fel idag. 

RSS 2.0